Tadi kat facebook, ada sorang member share gambar gambar illustration untuk hospital cyberjaya. To be honest, aku rasa allergic gila tengok gambar hospital tahun ni. Rasa macam nak muntah. 

Sejak hujung tahun lepas, tak berhenti henti aku bertapa kat hospital…… samada aku jaga family members atau aku sendiri merengkok kat hospital. 

Belum campur dengan appointments aku kat hospital yang tak henti henti. Kelmarin pulak Prof A set appointment untuk aku jumpa doctor endocrine….. maka bertambah la bilangan doctor yang aku kena jumpa regularly. Seriously….. pergi muntah sekejap.

Dato S plak dok tanya mana aku mana aku kat office. Sucks really. Aku marah sleep apnea tu pulak sekarang. Kenapa? Sebab aku kena settlekan whatever treatment untuk benda tu pulak. Nak kena trial machine, isi borang, dapat surat approval doctor, perkeso…… Aku punya plan nak masuk pejabat balik tinggal 2 minggu je lagi. Kacang hantu betul. Aku pon tak tau kenapa aku dissapointed. Tuhan yang bagi semua ni… aku patut redha la. Bukan teruk sangat pon…. Aku letih sebenarnya. Aaah lantakkan laa office tu. Biar laa separuh gaji pon….. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s